Powered By Blogger

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Real Madrid s-a ales cu o gaură de 16,5 milioane de euro în această vară! Cum i-a afectat pe "galactici" plecarea lui Casillas

Real Madrid s-a ales cu o gaură de 16,5 milioane de euro net după plecarea lui Iker Casillas. După 16 ani în care au stat liniştiţi în ceea ce priveşte postul de portar, oficialii clubului madrilen s-au văzut puşi în situaţia de a transfera un nou goalkeeper. Se pare însă că şi-au pierdut instinctele în ceea ce priveşte negocierile pentru a aduce un jucător pe acest post.


Mai întâi, "galacticii" au discutat cu De Gea, dar mutarea nu s-a mai concretizat. În această "afacere" urma să fie inclus şi Keylor Navas, însă rămânerea costaricanului pe "Bernabeu" i-a costat în plus pe cei de la Real. În cele din urmă, madrilenii s-au reorientat şi l-au transferat pe Kiko Casilla.

Din toate aceste negocieri şi mutări Real a pierdut 16,5 milioane de euro. 5 milioane îi va primi De Gea pentru că transferul la Real nu s-a mai concretizat, informează cotidianul As. Navas a primit şi el o mărire de salariu din pricina faptului că nu a mai ajuns la Manchester United, iar alte 6 milioane au fost plătite pentru transferul lui Casilla. De asemenea, Casillas mai are de primit 4,5 milioane de euro de la Real Madrid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu