Powered By Blogger

vineri, 10 ianuarie 2014

Vulturul alb-violet va zbura din nou!

FC Argeş se află acum la momentul adevărului şi ţipă după ajutor. După ajutorul suporterilor, al oamenilor de afaceri din judeţ şi nu în ultimul rând al autorităţilor locale. Strigătul  este auzit doar de fani pentru că, cel puţin până la această oră, pare că nimeni nu face nimic. Penescu a declarat că vrea să dea echipa iar mingea este acum în curtea Consiliului Local, condus de căpitanul Tudor Pendiuc. Deşi vestea a fost dată de mai bine de două săptămâni situaţia s-a împotmolit într-un… audit financiar. Timpul e scurt, campionatul va începe destul de repede, echipa trebuie înscrisă în competiţie. Nu mai vorbim de salariile neplătite ale jucătorilor, dar mai ales, ale antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori. Aceşti martiri ai culurilor alb-violete, oameni care au scris file de aur în cartea de istorie a clubului sunt neplăţi de cinci luni! Şi tot vin la pregătiri şi clădesc, cu trudă şi răbdare, viitorul fotbalului argeşean.
Dar clubul va muri dacă nu se vor lua urgent măsuri. Se vorbeşte de fuziuni, de Marţieni, de Turci însă nimic nu este concret. Doar vorbe goale şi în gol! Vulturul care zbura deasupra întregii Europe este acum în picaj. Alb şi violetul din sufletul suporterilor a fost pătat de cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului argeşean, dar speranţa nu a murit încă. Autorităţile ar trebui să preia acum frâiele şi să spună STOP acestui declin groazic al clubului fanion al judeţului. Tradiţia ne obligă să revenim acolo unde ne este locul şi nu în liga a III-a, unde vom ajunge cu siguranţă dacă va rămâne Penescu şi în acest sezon. Vom avea o serie extraordinar de grea, iar puştii lui Moiceanu, căci ei vor mai dori să evolueze la echipă, nu vor putea face faţă.
Ne confruntăm cu un moment istoric, decizia salvatoare este în mâinile atâtor oameni cu potenţă financiară din judeţul nostru, dar mai ales în palmele edilului Tudor Pendiuc. Soluţii pot fi găsite pentru că nu putem lăsa iubirea noastră dintâi să moară în dizgraţie. Vulturul va zbura din nou şi va survola din înaltul cerului alb-violet deasupra fotbalului românesc! Acum este timpul ca FC Argeş să redevină echipa argeşenilor! Peluza va cânta şi va încurja din sute de piepturi formaţia favorită! Zeci de mii de suflete vor umple tribunele Stadionului “Nicolae Dobrin” iar Argeşul va condus, din nou,  pe drumul către victorie! Forza Viola!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu