Starul suedez al echipei Paris Saint Germain, Zlatan Ibrahimovic a confirmat că are mai multe oferte din Premier League. Manchester United, Arsenal și Chelsea sunt echipele care îl doresc pe fotbalistul de 34 de ani.
Atacantul Zlatan Ibrahimovic își va încheia contractul cu Paris Saint Germain în această vară, după patru sezoane petrecute la campioana Franței.

"Știu că sunt multe echipe din Premier League care mă doresc. Pot să confirm acest lucru. Premier League este campionatul despre care vorbesc oamenii și fanii din întreaga lume. Ca să fie totul foarte clar, nu vor mai exista negocieri cu PSG. Va trebui să iau în calcul foarte multe lucruri în decizia mea din această vară"
, a spus atacantul, conform The Sun.

Zlatan Ibrahimovic a marcat 35 de goluri pentru Paris Saint Germain în acest sezon în cele 40 de meciuri în care a evoluat în toate competițiile. Suedezul a mai trecut în carieră pe la Ajax, Internazionale Milano, FC Barcelona sau AC Milan. Dacă va accepta oferta echipei Manchester United, Ibrahimovic se poate reîntâlni cu fostul său antrenor de la Inter Milano, Jose Mourinho, în cazul în care portughezul îl va înlocui pe Louis van Gaal în această vară.

Campioana Franței din ultimii patru ani, Paris Saint Germain este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde va evolua, în dublă manșă, cu Manchester City. Meciul va fi transmis pe DolceSport!