Powered By Blogger

joi, 4 decembrie 2014

Chicharito, aproape de o întoarcere în Premier League. Care sunt cele două puteri care îl vor pe atacantul mexican

Atacantul lui Manchester United, Javier “Chicharito” Hernandez, împrumutat până la sfârşitul sezonului la Real Madrid, este aproape de o revenire în “Albion”, la finalul actualului sezon, însă nu la echipa antrenată de Louis Van Gaal.
Liverpool şi Arsenal sunt interesate de a-l transfera pe mexicanul de 26 de ani, având în vedere că sunt slabe şanse ca Chicharito să rămână pe Bernabeu.
Internaţionalul Mexican îşi doreşte să joace  cât mai mult, după ce majoritatea meciurilor disputate la United şi Madrid le-a jucat din postura de rezervă.
Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, este un susţinător al atacantului, şi pare disperat de o semna un atacant de valoare pentru a-l înlocui pe italianul Mario Balotelli, care nu a dat randamentul aşteptat pe Anfield. Singurul inconvenient ar fi faptul că Liverpool este marea rivală a celor de pe Old Trafford, iar dacă acest transfer se va realiza, ar creea un imens scandal între suporterii “diavolilor roşii” şi conducerea echipei.
Arsenal  este a doua echipă care şi-l doreşte pe mexican, în special că un alt transfer realizat pe această rută, Danny Welbeck, are un randament foarte bun în tricoul “tunarilor”.
  • 14 milioane de euro este cota lui Chicharito, potrivit transfermarkt.de
  • 154 de prezenţe şi 59 de goluri pentru Manchester United
  • 11 prezenţe şi 4 goluri pentru Real Madrid
  • 69 de prezenţe şi 38 de goluri pentru naţionala Mexicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu