Powered By Blogger

joi, 4 decembrie 2014

INVINCIBLES! Chelsea domina Anglia si a ajuns la 23 de meciuri fara infrangere! Mourinho il vrea inca un an pe Drogba

•Chelsea a spulberat Tottenham, aseara, intr-unul dintre derby-urile Londrei
•Titular, Vlad Chiriches a avut parte de un cosmar in fata lui Eden Hazard, Oscar si Willian
•Echipa lui Mourinho a ajuns la 23 de meciuri fara infrangere
Cel mai puternic campionat al lumii, cu echipe de sute de milioane, pare sa fie in acest an adjudecat inca din toamna. Chiar daca diferenta nu este inca atat de mare (6 puncte intre primele doua locuri), Chelsea-ul lui Jose Mourinho si Drogba joaca din ce in ce mai bine.
Echipa de pe Stamford Bridge a castigat, aseara, fara drept de apel derby-ul cu Tottenham, echipa la care Vlad Chiriches a jucat din primul minut. Chelsea s-a impus cu 3-0, prin reusitele lui Hazard, Remi si Drogba, si a ajuns la 36 de puncte.
Chelsea are 11 victorii si 3 egaluri in 14 etape disputate in Premier League si este singura formatie fara infrangere. Mai mult, echipa londoneza este neinvinsa si in celelalte competitii in care este angrenata, avand un total de 23 de meciuri consecutive fara infrangere.
Presa britanica ii vede deja pe fotbalistii lui Jose Mourinho ridicand trofeul Premier League, dupa 5 ani de pauza. Cotidianul The Telegraph le-a dedicat celor de la Chelsea prima pagina a editiei de astazi, titrat mare: "Invincibles".
Drogba, pana la 38 de ani la Chelsea?
Autor al unui gol si in meciul de aseara, Didier Drogba continua sa faca minuni in tricoul lui Chelsea, in ciuda varstei sale. Ajuns la 36 de ani, Drogba a revenit pe Stamford Bridge dupa o aventura de doi ani la Shanghai Shenhua si Galatasaray, iar acum este om de baza in echipa lui Jose Mourinho. Ivorianul a semnat pe un an in vara lui 2014, dar sefii lui Chelsea nu vor sa faca aceeasi greseala de doua ori si sa-l lase din nou sa plece.
Jose Mourinho l-a laudat indelung pe Drogba dupa meciul de aseara si a spus ca spera ca atacantul sa isi prelungeasca contractul/
"Didier este un fotbalist si un om remarcabil. In primul rand este un jucator de echipa, plus ca este un fotbalist foarte inteligent. Nu este egoist, nu este vanitos, este modest si lupta pentru echipa. Decizia ii va apartine in totalitate, pentru ca eu vrea ca el sa ramana aici", a spus Mourinho.
Daca isi va prelungi contractul pentru inca un sezon, Drogba ar putea imbraca tricoul lui Chelsea pana la 38 de ani.
Ivorianul a fost desemnat si omul meciului in partida de aseara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu