Powered By Blogger

joi, 4 decembrie 2014

Liverpool a declanşat ofensiva. Pentru Pelle

  • Echipa antrenată de Brendan Rodgers, FC Liverpool, pregăteşte un transfer important încă din această iarnă, când va încerca să îl aducă pe atacantul italian al lui Southampton, Graziano Pelle (29 de ani).
  • Italianul a ajuns de la Feyenoord Rotterdam la echipa antrenată de Ronald Koeman în vara acestui an, în shimbul a 8 milioane de lire.
În timp ce atacanţii „cormoranilor” dau un randament slab în acest sezon, atacantul „sfinţilor” a marcat de 6 ori în 13 partide, fiind unul dintre oamenii principali ai revelaţiei  actualului sezon al Premier League. Forma bună a jucătorului i-a adus şi o convocare la naţionala Italiei..
Rodgers îşi doreşte să aducă un atacant care să reuşească să marcheze pe bandă rulantă, având în vedere că Mario Balotelli nu a reuşit să înscrie decât un gol în acest sezon, Ricky Lambert nu a impresionat, iar Daniel Sturridge este accidentat.
Cu toate acestea, pentru a-l transfera pe Pelle pe Anfield, Liverpool va trebui să pregătească o sumă destul de mare pentru a-i convinge pe “sfinţi” să îl cedeze.
  • 11 prezenţe şi6   goluri are Pelle pentru Southampton în Premier League
  • 2 prezenţe şi un gol în naţionala Italiei
  • Southampton ocupă locul 3 în Premier League, la 7 puncte de primul loc, ocupat de Chelsea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu