Powered By Blogger

duminică, 26 octombrie 2014

Scorul mileniului s-a înregistrat la câteva sute de kilometri de Bucureşti. La pauză era 18-0, finalul a fost şocant

Echipa de Under 17 a clubului Gyirmot SE Gyor s-a impus duminică cu scorul de 45-0 în faţa adversarilor de la Varosi Sportkor Tokol Egyesulet, într-unul dintre cele mai bizare meciuri din acest sezon


Gyirmot conducea cu 18-0 la pauză, dar a continuat să forţeze în partea secundă, dovedind că este cea mai bună echipă din respectiva divizie. S-a încheiat incredibil, scor 45-0, rezultat care a dus-o pe Gyirmot la un golaveraj excelent, 92-5, în 11 partide.

Site-ul Federaţiei maghiare nici măcar nu a putut să ţină evidenţa marcatorilor din acest meci, spre deosebire de partidele disputate în această etapă.

A fost a opta înfrângere a echipei Varosi Sportkor Tokol Egyesulet din tot atâtea meciuri în acest sezon, lanterna roşie a Diviziei Centru-Vest din campionatul maghiar Under 17 având un golaveraj incredibil, 0-182! Până acum, cea mai dură înfrângere fusese un 29-0, în prima etapă, contra lui Csakvar TK, în timp ce cel mai bune rezultat a fost un eşec cu 9-0 în faţa lui Szigetszentmiklosi TK.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu