Powered By Blogger

joi, 30 octombrie 2014

Surpriză în Cupa Ligii Angliei! Manchester City a fost eliminată de Newcastle. Southampton s-a calificat cu Gardoș titular

Manchester City a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de Newcastle.

Pentru Newcastle au marcat Aarons '6 şi Sissoko '76.
Într-un alt meci din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, Southampton, cu fundaşul Florin Gardoş pe teren până în minutul 90+3, a învins, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia Stoke City. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pelle '6, '88 şi Long '30, în timp ce pentru gazde au înscris N'Zonzi '49 şi Diouf '82.
Tottenham Hotspur, cu fundaşul Vlad Chiricheş pe banca de rezerve, a învins, acasă, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Brighton & Hove Albion, din liga a doua, în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lamela '54 şi Kane '74.
În sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei s-au mai calificat echipele Bournemouth (liga a doua), Sheffield United (liga a treia), Chelsea Londra, Derby County (liga a doua) şi FC Liverpool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu