Powered By Blogger

marți, 4 februarie 2014

Anderson anunţă un exod la Manchester United: "Mai mulţi jucători vor să plece"

  • Manchester United resimte din plin plecarea lui Sir Alex Ferguson. Sub comanda lui David Moyes, "diavolii" nu se regăsesc şi sunt ieşiţi din calculele pentru titlu în Premier League în acest sezon.
  • Campioana Angliei a înregistrat în ultima etapă a 8-a înfrângere din acest sezon, şi este abia etapa a 24-a.
În acest moment, United este pe locul 7 în Premier League, cu 40 de puncte, cu 7 mai puţin decât rivala Liverpool, echipă aflată pe locul 4, ultimul care duce în Champions League.


Acest lucru nu este pe placul vedetelor lui United, care vor să plece în vară. Informaţia a fost confirmată de brazilianul Anderson, ajuns la Fiorentina în această iarnă sub formă de împrumut. Mijlocaşul este primul care şi-a exprimat dorinţa de a pleca la finalul acestui sezon, după 7 ani petrecuţi pe Old Trafford. Sub conducerea lui Moyes, Andreson a evoluat în doar 3 meciuri, fiind nevoit să plece pentru a mai juca.

Pe lângă Nemanja Vidic, Rio Ferdinand şi Patrice Evra, jucători care îşi vor termina contractele în vară, United va mai pierde alţi jucători, spune Anderson în The Telegraph.

"Sunt sigur că mulţi jucători vor să plece, mai ales cei ca mine şi Nani, care se află la Manchester de şapte sau opt ani. United este un club mare, care oferă fotbaliştilor tot ceea ceea ce îşi doresc, dar vine o vreme când aceştia îşi doresc o altă experienţă.

Vreau să rămân la Fiorentina şi să lupt pentru trofee"
, a spus Anderson pentru sursa citată.
31.500.000 € a plătit United pentru transferul lui Anderson de la FC Porto, în 2007
20 de titluri are Manchester United în Anglia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu