Powered By Blogger

sâmbătă, 1 februarie 2014

Braunschweig 1-2 Dortmund

90+4'
 
Azi numai vedem nici o acţiune pentru că arbitrul semnalează sfârşitul meciului.
90+3'
 
Acum vine momentul schimbării. Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) este obosit, părăseşte terenul şi vine Marvin Ducksch (Dortmund) să-i ajute echipa.
90+1'
Dominick Kumbela (Braunschweig) primeşte o pasă dintr-un lob de la marginea terenului şi şutează de la punctul cu var, însă mingea zboară în bara stângă.
90'
 
Lovitură de la colţ. Norman Theuerkauf (Braunschweig) acum va încerca să trimită o minge de calitate în interiorul careului.
90'
 
1712 Substitution. Sebastian Kehl (Dortmund) on for Sven Bender (Dortmund). Schimbare. Sebastian Kehl (Dortmund) pentru Sven Bender (Dortmund). 1713 It's time for a substitution. Sebastian Kehl (Dortmund) comes on in place of Sven Bender (Dortmund). Este timpul pentru o schimbare. Sebastian Kehl (Dortmund) intră în locul lui Sven Bender (Dortmund).
89'
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) ratează o şansă imensă! El a trimis rapid mingea din interiorul careului spre poartă pentru a-l învinge pe portar dar şutul său zboară numai în bara din partea stângă.
88'
Karim Bellarabi (Braunschweig) primeşte o pasă venită dintr-un lob şi are destul spaţiu în interiorul careului pentru a trimite un şut direcţionat în partea dreaptă a porţii, dar şutul nu are puterea necesară, deci Roman Weidenfeller (Dortmund) nu prea are mari probleme în apărare.
87'
Havard Nielsen (Braunschweig) câştigă spaţiu destul pentru a intercepta o centrare din corner şi şutează. Portarul apără frumos după ce mingea se duce în mijlocul porţii.
86'
 
Norman Theuerkauf (Braunschweig) execută o lovitură de la colţ.
85'
Sokratis Papastathopoulos (Dortmund) a irosit o ocazie bună că el a sărit înalt pentru a se conecta în interiorul careului de pedeapsă cu o centrare venită dintr-o lovitură liberă. El a trimis mingea cu capul, însă a trimis mingea în peluze. Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
84'
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) a primit o pasă precisă în interiorul careului şi a tras un şut spre poartă. Încercarea lui însă este blocată de unul dintre coechipierii săi şi balonul ricoşează din el într-o parte.
84'
 
Este timpul pentru o schimbare. Kevin Großkreutz (Dortmund) nu poate să continue mai departe şi părăseşte terenul. Łukasz Piszczek (Dortmund) preia locul lui.
82'
Sven Bender (Dortmund) comite un fault când a lovit picioarele adversarului în loc de balon. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
81'
Jan Hochscheidt (Braunschweig) primeşte o pasă şi îşi încearcă norocul cu un şut de la o distanţă de 16 metri de poartă. Şutul, care este direcţionat spre centrul porţii, este respins de Roman Weidenfeller (Dortmund) care reuşeşte o apărare comodă.
80'
 
Nuri Sahin (Dortmund) execută o lovitură de la colţ, dar unul dintre fundaşi reacţionează bine şi se înalţă cel mai mult şi respinge cu capul.
80'
Ce atingere bună reuşită de Marco Reus (Dortmund) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite mingea spre colţul drept de jos. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea. Dortmund va executa cornerul.
79'
Aici este o altă centrare bună în interiorul careului reuşită de Nuri Sahin (Dortmund). Defensiva adversă respinge mingea la siguranţă.
79'
 
Marco Reus (Dortmund) repede execută o lovitură de colţ cu o pasă scurtă.
78'
 
Mirko Boland (Braunschweig) va fi înlocuit de către Marc Pfitzner (Braunschweig).
78'
Marco Reus (Dortmund) execută o atingere briliantă după ce el a preluat o pasă la marginea careului şi trimite mingea la colţul stâng de jos. Portarul plonjează şi respinge încercarea lui. Dortmund va executa cornerul.
77'
Temperamentele fierb. Robert Lewandowski (Dortmund) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş.
77'
Nuri Sahin (Dortmund) preia o pasă şi şutează de la aproximativ 20 metri. Este o încercare slabă care zboară cu mult pe lângă bara stângă. Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
76'
 
Nuri Sahin (Dortmund) execută o lovitură de la colţ, dar centrarea este evitată de defensiva adversă.
75'
Ce atingere bună reuşită de Robert Lewandowski (Dortmund) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite mingea spre colţul drept de jos. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea. Dortmund va executa cornerul.
73'
 
Iată schimbare. Iese Omar Elabdellaoui (Braunschweig) şi intră Dominick Kumbela (Braunschweig).
73'
Primul şut al lui Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) revine înapoi la el şi nici la a doua încercare nu reuşeşte să nimerească ţinta. Şutul său se duce cu mult pe lângă.
73'
Ce atingere bună reuşită de Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite un şut scund spre mijlocul porţii. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea.
72'
Temperamentele fierb. Norman Theuerkauf (Braunschweig) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş.
70'
După o lovitură de la colţ mingea sare în afara careului de pedeapsă şi Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) a stat la locul potrivit în momentul potrivit. El trimite un şut scund direcţionat spre mijlocul porţii, dar este blocat superb de unul dintre fundaşi.
69'
 
Marco Reus (Dortmund) execută cornerul, dar fundaşi adversari sunt pregătiţi să respingă mingea la un loc sigur.
69'
Marco Reus (Dortmund) execută o lovitură liberă de la o distanţă mare şi încearcă să-l învingă pe portar cu o torpilă frumoasă. Daniel Davari (Braunschweig) reuşeşte o apărare formidabilă pentru a opri mingea să nu intre în partea de sus a plasei, prin devierea mingii în bară. Arbitrul arată spre colţul terenului, Dortmund primeşte şansa.
68'
Benjamin Kessel (Braunschweig) comite un fault minor şi atacul adversarului este întrerupt. El este avrertizat de arbitru, cum că data viitoare nu va scăpa de un cartonaş galben. Dortmund are şansa dintr-o lovitură liberă.
67'
 
Aici este schimbarea. Orhan Ademi (Braunschweig) este omul care îl lasă loc pentru Karim Bellarabi (Braunschweig).
67'
Mingea în careu este trimisă de Jan Hochscheidt (Braunschweig) din lovitura liberă. Oricum, fundaşii sunt pregătiţi să respingă efortul.
66'
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) pune adversarul pe pământ cu o intrare din alunecare. Cu toate acestea nu este cartonaş galben. Braunschweig primeşte o lovitură liberă.
65'
 
Marco Reus (Dortmund) se află într-o poziţie bună de şut, însă îl observă pe coechipierul său căruia îi pasează mingea într-un final. Pierre Aubameyang (Dortmund) preia bine pasa şi învinge portarul cu un şut precis în colţul drept de jos, modificând scorul la 1:2.
64'
Havard Nielsen (Braunschweig) încearcă să paseze mingea în interiorul careului de penalti, dar defensiva intervine.
63'
Jan Hochscheidt (Braunschweig) nu a suferit leziuni serioase care nu ar permite să rămână pe teren. El revine în joc.
62'
 
Marco Reus (Dortmund) centrează un corner, dar defensiva adversă comod respinge mingea.
61'
 
Acum jocul este întrerupt, Jan Hochscheidt (Braunschweig) cere îngrijiri medicale.
61'
Temperamentele fierb. Jan Hochscheidt (Braunschweig) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş.
59'
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) trimite o pasă în interiorul careului, dar defensiva adversă evită şansa periculoasă.
59'
Benjamin Kessel (Braunschweig) trimite o diagonală, dar fundaşul adversar intervine şi pasează mingea într-un loc sigur.
58'
Marco Fritz fluieră imediat şi semnalizează un fault după jocul neregulamentar comis de Robert Lewandowski (Dortmund). Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
56'
Fanionul a fost ridicat împotriva lui Havard Nielsen (Braunschweig). El a avut spaţiu să pătrundă în spatele defensivei, dar a făcut acest lucru prea devreme.
54'
 
O minge trimisă din corner a intrat în careu la Benjamin Kessel (Braunschweig) care trimite mingea în colţul drept de jos al porţii, oferindu-i portarului şanse nule.
54'
 
Lovitură de la colţ. Jan Hochscheidt (Braunschweig) se pregăteşte să execute o centrare în careu.
52'
Temperamentele fierb. Kevin Großkreutz (Dortmund) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş. O lovitură liberă a fost acordată echipei Braunschweig.
52'
 
Mingea este trimisă din corner de Norman Theuerkauf (Braunschweig), dar unul dintre fundaşi respinge centrarea.
51'
Ce atingere bună reuşită de Omar Elabdellaoui (Braunschweig) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite un şut scund spre mijlocul porţii. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea. Va fi o lovitură de la colţ pentru Braunschweig.
50'
Benjamin Kessel (Braunschweig) acoperă faţa cu mâinile după ce a irosit o şansă promiţătoare. El a prins o minge respinsă la marginea careului, dar a şutat mingea înalt peste transversală. Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
49'
Omar Elabdellaoui (Braunschweig) , printr-o atingere fină, preia o diagonală la marginea careului şi direcţionează un şut scund spre bara dreaptă, dar unul dintre fundaşi reacţionează excepţional să blocheze încercarea lui.
48'
Mats Hummels (Dortmund) preia o pasă şi şutează de la aproximativ 22 metri. Este o încercare slabă care zboară peste bara transversală. Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
48'
 
Marco Reus (Dortmund) trimite un corner imprecis în interiorul careului de penalti.
48'
Marco Reus (Dortmund) reuşeşte o atingere bună după ce a primit o pasă în interiorul careului. El trimite un şut scund pe centrul porţii. În ciuda efortului precis, portarul arată o apărare decentă! Dortmund va executa cornerul.
47'
Pasa, trimisă de Jan Hochscheidt (Braunschweig), ajunge fâşia neutră şi combinaţia se termină.
46'
 
Jocul este reluat pentru repriza a doua.
45+2'
 
Marco Fritz a pus capăt primei reprize prin fluierul de pauză.
45'
Orhan Ademi (Braunschweig) împiedică un jucător advers şi o lovitură liberă este acordată.
43'
Ce atingere bună reuşită de Marco Reus (Dortmund) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite mingea spre mijlocul porţii. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea.
42'
Orhan Ademi (Braunschweig) trimite o pasă pe jos în interiorul careului, dar defensiva adversă reacţionează rapid şi evită pericolul.
41'
Mats Hummels (Dortmund) iroseşte o lovitură liberă din cauza piedicii puse adversarului. Chiar dacă el protestează, cum că prima data ar fi lovit balonul, arbitrul este sigur de dicizie. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
41'
Pierre Aubameyang (Dortmund) este prins în ofsaid.
40'
Omar Elabdellaoui (Braunschweig) primeşte o pasă şi îşi încearcă norocul cu un şut de la o distanţă de 25 metri de poartă. Şutul, care este direcţionat spre centrul porţii, este respins de Roman Weidenfeller (Dortmund) care reuşeşte o apărare comodă.
39'
Nuri Sahin (Dortmund) doboară adversarul lui cu o intrare dură. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
38'
Norman Theuerkauf (Braunschweig) nu reuşeşte să trimită o centrare decentă, dintr-o lovitură liberă, de la distanţă. Defensiva adversă interceptează balonul.
38'
 
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) faultează şi primeşte un cartonaş galben. Nu este fericit cu decizia arbitrului.
37'
Marco Reus (Dortmund) preia o centrare în interiorul careului şi trimite un şut distrugător spre mijlocul porţii, dar unul dintre fundaşi reacţionează superb şi blochează încercarea.
36'
Temperamentele fierb. Ken Reichel (Braunschweig) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş.
35'
Havard Nielsen (Braunschweig) faultează pe adversar şi Marco Fritz fluieră pentru un fault.
31'
 
Pierre Aubameyang (Dortmund) trimite mingea în poartă cu capul după o centrare splendidă. Lovitura sa bine sincronizată ne oferă un moment formidabil.
30'
Robert Lewandowski (Dortmund) a încercat să deposedeze adversarul cu o intrare clară, dar până la urmă a comis un fault lovind picioarele adversarului. Arbitrul a fluierat şi a oprit jocul. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
29'
Nuri Sahin (Dortmund) execută o lovitură liberă de la o distanţă de 17 metri de poartă. El încearcă să trimită un şut în colţul drept de sus, însă Daniel Davari (Braunschweig) este alert şi ţine mingea în afara spaţiului porţii.
28'
Ce atingere bună reuşită de Orhan Ademi (Braunschweig) cum el controlează o pasă splendidă în careu. El găseşte culoar pentru şut şi trimite un şut scund spre mijlocul porţii. Din păcate pentru el mingea a fost respinsă de unul dintre jucătorii defensivi care a reuşit o intervenţie magică împiedicându-i astfel încercarea.
27'
Mirko Boland (Braunschweig) comite un fault intrând cu alunecare, dar a scăpat de orice pedeapsă. Fără artonaş galben. O altă situaţie are ca rezultat o lovitură liberă directă pentru Dortmund.
27'
Centrarea dintr-un lob a lui Nuri Sahin (Dortmund) a fost nereuşită, defensiva adversă repede scoate mingea în afara zonei de pedepse.
26'
Benjamin Kessel (Braunschweig) data viitoare va fi mai atent. Dacă arbitrul îl vede încă odată într-o situaţie similară, probabil nu va scăpa doar cu un simplu avertisment. Dortmund are şansa dintr-o lovitură liberă.
26'
Pasa dintr-un lob a lui Marcel Schmelzer (Dortmund) în interiorul careului nu a avut succes după ce defensiva adversă interceptează balonul.
26'
 
Marco Reus (Dortmund) centrează o lovitură de la colţ, dar unul dintre fundaşi sare şi respinge mingea cu capul.
24'
Kevin Großkreutz (Dortmund) vine cu o alunecare laterală, dar arbitrul Marco Fritz fluieră pentru fault.
23'
Omar Elabdellaoui (Braunschweig) trimite o centrare dintr-un lob în interiorul careului de penalti. Din păcate pentru el, defensiva adversă respinge comod centrarea şi interceptează o minge lungă.
23'
 
Norman Theuerkauf (Braunschweig) a decis să accelereze jocul cu un corner scurt.
22'
Temperamentele fierb. Robert Lewandowski (Dortmund) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
21'
Orhan Ademi (Braunschweig) a tras de tricoul adversarului şi jocul este oprit. Nu se dă cartonaş galben.
20'
Norman Theuerkauf (Braunschweig) a încercat un şut de la aproximativ 17 metri. El nu reuşeşte să direcţioneze mingea aşa cum trebuie şi balonul se duce cu mult pe lângă bara dreaptă. Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
19'
Pierre Aubameyang (Dortmund) a încălcat regulile cu faultul său. Cel puţin asta semnalizează arbitrul. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
18'
Benjamin Kessel (Braunschweig) ratează o şansă uriaşă cum preia o centrare perfectă, trimisă de la margine în interiorul careului de pedeapsă, şi trimite o lovitură puternică cu capul, care se duce cu puţin peste bara transversală! Mingea a ieşit din suprafaţa de joc şi va fi o degajare.
18'
 
O centrare venită dintr-o lovitură de la colţul terenului trimisă de echipa Braunschweig este interceptată comod de unul dintre fundaşi.
16'
Pasă lungă, trimisă de Marco Reus (Dortmund), a fost lipsită de precizie şi nu a ajuns la coechipierii săi.
14'
Marco Reus (Dortmund) reuşeşte o pasă scundă, periculoasă în careu, dar defensiva adversă reuşeşte să elibereze poarta de presiune.
14'
Diagonala lui Nuri Sahin (Dortmund) este respinsă de fundaşul adversar.
13'
 
Marco Reus (Dortmund) trimite o centrare, dar unul dintre jucătorii fundaşi intervine şi interceptează.
13'
Sven Bender (Dortmund) apleacă capul cu disperare după ce a ratat o şansă colosală! El a primit mingea dintr-o lovitură liberă, face o atingere bună din prima şi a trimis un şut bun de la o distanţă mică spre partea stângă a porţii, însă a fost blocată de unul dintre fundaşi. Dortmund va executa cornerul.
12'
Jan Hochscheidt (Braunschweig) comite un fault urât asupra adversarului său, dar nu primeşte avertisment de la arbitru. O altă situaţie are ca rezultat o lovitură liberă directă pentru Dortmund.
8'
O lovitură liberă executată slab de Deniz Dogan (Braunschweig), zburând în interiorul careului de penalti, este respinsă de defensiva adversă.
8'
Temperamentele fierb. Robert Lewandowski (Dortmund) a intervenit târziu şi doboară adversarul pe gazon. De această dată nu a mai primit cartonaş. Braunschweig are şansa dintr-o lovitură liberă.
7'
Jan Hochscheidt (Braunschweig) bombează mingea spre poartă de la aproximativ 30 metri. Şutul direcţionat scund în mijlocul ţintei este blocat de Roman Weidenfeller (Dortmund) care reuşeşte o apărare.
6'
Pasă lungă, trimisă de Kevin Großkreutz (Dortmund), a fost lipsită de precizie şi nu a ajuns la coechipierii săi.
6'
Marco Reus (Dortmund) trimite balonul dintr-o lovitură liberă, dar defensiva adversă este acolo şi o tentativă de centrare este evitată.
5'
Marco Fritz fluieră pentru un fault. Deniz Dogan (Braunschweig) trimite adversarul pe pământ. Dortmund are şansa dintr-o lovitură liberă.
5'
Nuri Sahin (Dortmund) pasează de la distanţă, dar nu are destulă putere pentru a ajunge la coechipierii săi şi mingea este interceptată de către unul dintre fundaşi.
3'
 
Jan Hochscheidt (Braunschweig) produce o lovitură de la colţ nereuşită.
1'
Ken Reichel (Braunschweig) trimite o centrare în interiorul careului, dar defensiva adversă interceptează rapid mingea.
1'
 
Prima repriză a meciului de azi începe chiar acum.
 
 
Lista titularilor de la ambele echipe sunt deja dezvăluite şi le puteţi vedea la detaliile meciului.
Echipe de start »
 
Marco Fritz va coordona meciul de azi.
 
Bună ziua doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la secţia comentariilor noastre play-by-play în direct pentru meciul de azi. Vom descrie seria evenimentelor şi vom încerca să vă includem cât mai mult posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu