Powered By Blogger

sâmbătă, 1 februarie 2014

Chivu nu mai poate! Presa din Italia anunţă: "Se retrage şi va lucra la FRF"

Coditianul italian Gazzetta dello Sport anunţă că noul patron al lui Inter, Erick Thohir, este gata să schimbe total faţa echipei.
Jucătorii vizaţi să plece sînt Ranocchia, Guarin, Campiasso, Samuel şi Cristi Chivu (33 de ani). Ultima accidentare, la degetul de la piciorul drept, se pare că este fatală carierei sale de fotbalist.
Presa din Italia e fermă: "Chivu e la un pas să-şi rezilieze contractul din cauza problemelor la picior!".
Site-ul internews.it are chiar mai multe detalii: "Îşi va rezilia contractul din motive medicale. Se pare că, la controlul efectuat la Miami, testele au relevat că românul nu mai poate juca fotbal la nivel înalt".
Sursa citată susţine că fundaşul are în plan să ocupe un post la Federaţia Română de Fotbal, lucru confirmat şi de impresarul jucătorului, Victor Becali, pentru Mediafax: "Cristian Chivu are probleme medicale şi doreşte să-şi încheie activitatea de jucător. În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred că este definitivă, pentru că suţine că nu mai poate continua să joace. Nu este vorba de o negociere pentru a rezilia contractul, pur şi simplu se va întâmpla. În niciun caz nu se pune problema să mai continue la o echipă din ţară. Motivele retragerii sunt problemele medicale şi e clar că nu mai poate să mai joace nicăieri".
"Se retrage unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România. Noi îl aşteptăm pe Cristi în echipa noastră pentru FRF în cel mai scurt timp"
Ilie Dumitrescu la Digi24

271 de zile
au trecut de la ultimul meci al lui Chivu, Napoli - Inter 3-1, pe 5 mai 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu