Powered By Blogger

duminică, 2 februarie 2014

David Moyes e exasperat după a 8-a înfrângere a lui Man United: "Nu ştiu ce trebuie să mai facem ca să câştigăm"

Chiar dacă l-au transferat pe Juan Mata, cei de la United nu se regăsesc, iar astăzi au pierdut o dată, ruşinos, pe "Britannia Stadium", fiind învinşi de Stoke City, scor 2-1. Deşi au avut posesie 62 la sută, iar spaniolul venit de la Chelsea pentru 37 de milioane de euro a dat pasă de gol pentru reuşita lui Van Persie din minutul 47, campioana Angliei a înregistrat a 8-a înfrângere din acest sezon, şi este abia etapa a 24-a.


Victoria adusă de dubla lui Charlie Adam este prima a lui Stoke City  în faţa "diavolilor" în epoca Premier League (adică din 1992 încoace), un nou record negativ stabilit de David Moyes în numai câteva luni petrecute pe banca lui Manchester United.

Antrenorul lui United pur şi simplu nu mai înţelege ceea ce se întâmplă cu echipa sa şi pune acest rezultat pe seama ghinionului. "Nu ştiu ce trebuie să mai facem ca să câştigăm. Cred că am fost extrem de ghinionişti, am jucat bine în condiţii dificile", a spus David Moyes la finalul partidei.
În acest moment, United este pe locul 7 în Premier League, cu 40 de puncte, 6 mai puţin decât rivala Liverpool, echipă aflat pe locul 4, ultimul care duce în Champions League. Liverpool are însă şi un meci mai puţin disputat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu