Powered By Blogger

sâmbătă, 1 februarie 2014

Mourinho, ATAC DUR la Manchester City: "Absolut toate deciziile sunt in favoarea lor" Replica de milioane pe care i-a dat-o lui Tim Sherwood:

Jose Mourinho a cedat nervos inaintea meciului cu Manchester City de luni. Antrenorul lui Chelsea spune ca City este cea mai avantajata echipa din Premier League . Chelsea a reusit sa castige cu 2-1 ultimul meci direct cu City, insa situatia s-a schimbat mult din noiembrie 2013 si pana acum.
Chelsea a remizat 0-0 cu West Ham in ultimul meci din campionat, iar Mourinho i-a acuzat pe adversari ca joaca un fotbal din secolul 19.
“Realitatea este ca City a avut multe decizii cruciale in favoarea sa. Arbitrii incerca sa si faca datoria cat mai bine, dar uneori comit greseli, iar pe perioada unui sezon toate echipele beneficiaza de aceste erori. Dar in cazul lui City, absolut toate deciziile sunt in favoarea lor.", a spus Mourinho.
Portughezul l-a ironizat si pe antrenorul lui Tottemham, Tim Sherwood, care a declarat dupa infrangerea cu 1-5 cu City: “City este cea mai buna echipa de pe planeta”. Mourinho i-a raspuns taios: “Poate pentru antrenorul lui Tottenham planeta este Anglia”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu