Powered By Blogger

duminică, 2 februarie 2014

David Moyes rescrie statistica la United. Înfrângerea cu Stoke, ultima dintr-un lung şir de recorduri negative

Manchester United nu se regăseşte sub comanda lui David Moyes. În ciuda revenirii lui Robin van Persie şi a aducerii lui Juan Mata, "diavolii" au înregistrat o nouă înfrângere în Premier League.


Mata şi van Persie au conlucrat la golul marcat pe Britannia Stadium contra lui Stoke, dar gazdele s-au impus cu 2-1, iar Moyes pare că vă doborî toate recordurile negative posibile.

Englezii au analizat prestaţiile lui United din acest sezon şi au ajuns la concluzia că în mandatul noului antrenor, United rescrie statistica. Astfel, Manchester United a înregistrat aseară prima înfrângere în faţa lui Stoke, în campionat, din 1984 încoace.

"Diavolii" au mai pierdut pentru prima dată pe teren propriu contra lui West Brom din 1978, au înregistrat prima înfrângere pe Old Trafford contra lui Newscastle din 1972, primul insucces "acasă" în faţa lui Everton din 1992, prima înfrângere din istorie pe teren propriu contra lui Swansea şi şi-au trecut în cont şi trei înfrângeri consecutive, fapt nemaiîntâlnit din 2001.

Manchester United se află în acest moment pe locul şapte în Premier League cu 40 de puncte, la cinci lungimi distanţă de locurile ce permit accesul în cupele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu