Powered By Blogger

marți, 4 februarie 2014

Cristiano, suspendat chiar de ziua lui! Spaniolii, gata sa-l lase 3 meciuri pe bara dupa incidentul de pe San Mames

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al planetei in 2013, castigatorul Balonului de Aur, va fi suspendat dupa incidentul de pe San Mames, petrecut weekendul trecut.
Eliminat in meciul terminat la egalitate cu Athletic Bilbao, scor 1-1, Ronaldo va fi judecat maine, chiar de ziua lui, de Comisia de Disciplina a Ligii Spaniole de Fotbal, iar El Mundo Deportivo anunta ca acesta va sta "pe bara" la urmatoarele 3 partide.
Starul portughez al Realului va putea juca impotriva lui Atletico, in Cupa, maine, insa va fi nevoit sa vada din tribuna meciurile cu Villareal (Sambata), Getafe (Duminica, 16 Februarie) si Elche (Sambata, 22 Februarie).
Trimis la vestiare dupa ce l-a lovit in figura pe unul dintre adversarii de la Athletic Bilbao, Ronaldo este acuzat ca a facut si mai multe gesturi urate catre al 4-lea oficial al partidei, arbitrul de rezerva.
Spaniolii spun ca incidentul in care a fost implicat Ronaldo va fi judecat de mai marii fotbalului maine, fiind catalogat ca un incident "minor". Daca ar fi fost considerat un incident "major", Ronaldo n-ar fi putut juca in Cupa Spaniei, maine
Ronaldo va implini maine 29 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu